Villkor

1. BETALNING
2. LEVERANS OCH LEVERANSTID
3. FRAKT OCH FRAKTKOSTNAD
4. ÖPPET KÖP OCH BYTESRÄTT
5. REKLAMATIONER
6. ALLMÄNT
7. KONTAKTUPPGIFTER

1.Betalning

Du betalar din order via Klarna. Du kan välja mellan betalningsmetoderna, faktura 30 dagar, delbetalning, konto eller kortbetalning samt Swish.

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU.

Vi erbjuder även betalning i butik via Swish. Vårat Swish-nummer är 123 010 08 34 .

2. Leverans och leveranstid

Alla lagervaror skickas med Postnord / Shenker. Vi skickar oftast din beställning samma dag eller dagen efter du lägger din beställning och senast inom 3 arbetsdagar. I samband med rea kan det dock ta någon dag extra. Du får en avisering från posten / schenker via sms, eller mail när försändelsen finns att hämta på ditt utlämningsställe. Alla försändelser är spårbara. Har du inte fått din leverans eller avisering inom en vecka från det att du beställde så kontakta oss på mail.
Info@Importspecialisten.nu

3. Frakt och fraktkostnad

Fraktkostnad:
Sverige

69 SEK ( Paket )

129 SEK ( Stora – skrymmande paket )

OBS outhämtat paket debiteras med 150 kr för att täcka porto och administrativa kostnader.

4. ÖPPET KÖP

Du har 14 dagar öppet köp.

Varan ska returneras i originalskick med samtliga etiketter kvar, om inte detta krav uppfylls så kommer kostnad för värdeminskningen/kostnad för att återställa produkten till originalskick att åläggas dig.

Returhantering vid kortbetalning:
Har du betalat med kort så sker återbetalningen automatiskt till det konto som kortet du betalat med är knutet till. Vi hanterar din retur inom 5 arbetsdagar från det att vi fått den och efter det tar det 1-5 arbetsdagar beroende på din bank, tills återbetalningen sitter på ditt konto.

5. Reklamation

Vid reklamation och felleveranser så ska Importspecialisten meddelas på mail: Info@Importspecialisten.nu
Vid reklamation så åtgärdas i första hand felet och i andra hand så lämnas en ny vara.

6. ALLMÄNT

Importspecialisten reserverar sig för eventuella tryckfel på denna websida, slutförsäljning av produkter samt förseningar hos Posten.

Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende. En viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm och upplösning.

Priset som anges på Importspecialsten vid inköpstillfället är det pris som gäller för din beställning. Prishöjningar, prissänkningar och ändringar i sortimentet kan ske utan förvarning.

7. Kontaktuppgifter

Har du frågor eller synpunkter så kontakta oss via via mail på info@importspecialisten.nu. Vi svarar nästan alltid inom 24 timmar på veckodagarna. Vill du ringa så är telefonnumret: 016 – 541 39 09 Vi svarar mellan klockan 10.00-17.00 på helgfri vardag. Ibland är vi dock upptagna med kunder i butiken och kan inte svara och då ber vi er att maila stället.